Vacancies

These are our current available vacancies. Nothing that matches your profile? Click on this link and send us an open application. 
 • 3D CMM-Programmeur - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij een gedreven 3D CMM Programmeur die meetprgramma's wil schrijven en aanpassen en zodoende een belangrijke rol wil spelen bij het in productie brengen van nieuwe producten en/of deze wil doorontwikkelen in een high tech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Business Systems Support Officer - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij op zoek naar een baan waar jouw kwaliteiten op het gebied van IT dagelijks worden benut? Houd jij van de dynamiek van een Servicedesk en wil jij een dynamische baan binnen onze afdeling IT waar jouw ontwikkeling voorop staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Proces Operator (2-ploegen) - Helmond (The Netherlands)

  Een van de belangrijkste functies binnen ieder semi-conductors bedrijf is die van de operators! Zij zorgen ervoor dat de producten gemaakt blijven worden en uiteindelijk naar de klant toegestuurd worden. Zonder hun expertise, kunnen wij geen klanten blij maken! Wil jij bij ons jouw kennis tot zijn recht laten komen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • (startende) CNC Draaier (2-ploegen) - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij op zoek naar een baan waar jouw expertise op het gebied van verspaningstechniek dagelijks benut wordt? En wil jij een dynamische baan binnen onze afdeling MBA (Machinale Bewerkings Afdeling) waar jouw ontwikkeling voorop staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Product Engineer - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij een gedreven engineer met overtuigingskracht en kwaliteitsbewustzijn om hoogwaardige nieuwe producten te introduceren en door te ontwikkelen in een high tech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Process Engineer TCA - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Process Engineer binnen een hightech werkomgeving? Wil jij een baan waarin jouw proces technische achtergrond dagelijks benut wordt en waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

 • Maintenance Technician - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij op zoek naar een baan waar jouw technische kennis en achtergrond op het gebied van CNC slijp-, draai- en freesbanken dagelijks benut wordt? En wil jij een dynamische en veelzijdige baan binnen onze afdeling Maintenance waar ook jouw ontwikkeling voor op staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Analist Quality Control - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij een verbeteraar? Graag op zoek naar ‘oorzaken’ en ‘het waarom’? Als je graag gegevens verzamelt, evalueert en deze weet te verwerken naar verbetervoorstellen en rapportages, dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Visual Inspector TCA (shifts) - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Visual Inspector binnen een hightech werkomgeving? Wil jij een baan waarin jouw proces technische achtergrond dagelijks benut wordt en waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!