Vacancies

These are our current available vacancies. Nothing that matches your profile? Click on this link and send us an open application. 
 • Data Process Analyst - Helmond (The Netherlands)

  Are you analytical? Do you like numbers and do you have a passion for IT solutions and improvements? When you are looking for a challenging job within an international and ambitious organization, than we are looking for you!

 • Analist Quality Control - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij een verbeteraar? Graag op zoek naar ‘oorzaken’ en ‘het waarom’? Als je graag gegevens verzamelt, evalueert en deze weet te verwerken naar verbetervoorstellen en rapportages, dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Visual Inspector TCA (weekend) - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Visual Inspector binnen een hightech werkomgeving? Wil jij een baan waarin jouw proces technische achtergrond dagelijks benut wordt en waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

 • 3D CMM-Programmeur - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij een gedreven 3D CMM Programmeur die meetprgramma's wil schrijven en aanpassen en zodoende een belangrijke rol wil spelen bij het in productie brengen van nieuwe producten en/of deze wil doorontwikkelen in een high tech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Visual Inspector TCA (shifts) - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Visual Inspector binnen een hightech werkomgeving? Wil jij een baan waarin jouw proces technische achtergrond dagelijks benut wordt en waar geen enkele dag hetzelfde is? Dan zoeken wij jou!

 • Quality Inspector (2 ploegen) - Helmond (The Netherlands)

  Ga jij voor kwaliteit? Graag op zoek naar ‘meten = weten’? Als je graag controleert, gegevens vastlegt in systemen zodat de producten op de juiste manier en met de juiste kwaliteit naar de klant gaan, dan zijn wij op zoek naar jou!

 • (startende) CNC Draaier (2-ploegen) - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij op zoek naar een baan waar jouw expertise op het gebied van verspaningstechniek dagelijks benut wordt? En wil jij een dynamische baan binnen onze afdeling MBA (Machinale Bewerkings Afdeling) waar jouw ontwikkeling voorop staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 • Product Engineer - Helmond (The Netherlands)

  Ben jij een gedreven engineer met overtuigingskracht en kwaliteitsbewustzijn om hoogwaardige nieuwe producten te introduceren en door te ontwikkelen in een high tech omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!